Бакшиш от 10 000 долара в бар в САЩ
Бакшиш от 10 000 долара в бар в САЩ / netinfo

Сервитьорката Синди Кеноу, която работи в бара Applebee в Канзас, получи бакшиш от 10 000 долара, съобщи Асошейтед прес.

Пред журналистите сервитьорката каза, че редовно обслужвала щедрия клиент в продължение на три години. Той идвал няколко пъти месечно и винаги сядал в ъгъла. През цялото това време човекът, чието име администрацията на Applebee е решила да не разкрива пред журналистите, винаги давал щедри бакшиши.

Две седмици преди екстравагантната си постъпка, той оставил на Синди 100 долара, а сметката му била 26 долара. Тогава този жест силно учудил момичето, но истинският шок предстоял. Когато следващия път Синди отишла при клиента той да си плати, мъжът й дал чек за 10 000 долара. “Това не е шега. Сега ще можеш да си купиш нещо наистина приятно, нали”, казал посетителят на бара. В отговор обърканата сервитьорка само утвърдително кимнала с глава.

Сега тя се надява мъжът поне още веднъж да дойде в бара, така че тя да му благодари както трябва. Междувременно Applebee планира в скоро време да осребри чека и да даде парите на Синди. Тя възнамерява да изпълни желанието на тайнствения клиент и да си купи джип, за какъвто отдавна мечтае. /БГНЕС/