/ ThinkStock/Getty Images
Най-голямото семейство във Великобритания очаква 21-ото си бебе, съобщи в. „Дейли мейл“.

Голямата новина съобщи щастливата майка - Сю Радфорд, с видеопослание в YouTube. Бебето ще е момиченце.
Британско семейство се радва на 20-ото си дете (СНИМКИ)

Най-малкият член на семейството – Арчи, който е 11-ото момче, се появи през септември 2017 година. Тогава Сю се зарече, че то ще е последното. Арчи е 11-ото момче.
Сю Радфорд е на 43 години, а съпругът й Ноел - на 47. Те живеят в Моркамб, Ланкашър.

Запознават се, когато Сю е на седем години. Първото им дете Крис се ражда преди 28 години, когато тя е едва на 14. Решават да задържат бебето, защото и двамата са дадени за осиновяване. Второто им дете Софи се ражда, когато Сю е на 17 години.
Три от четирите деца на британка са родени на една и съща дата

Семейството получава детски надбавки от 170 британски лири седмично. Заплатата на Ноел, който е пекар, е малко под 50 000 лири годишно. За храна седмично дават около 300 лири и много внимателно планират всичко. Бюджетът им за подарък за детски рожден ден е 100 лири, а за Коледа заделят от 100 до 250 лири.

Какво е да си 23-годишна майка на 11 деца (ВИДЕО)

В списъка им за пазар дневно са: 9 литра мляко, 3 литра сок, три кутии зърнени закуски. Семейството има специални договорки за отстъпки с бакалницата и магазина за плодове и зеленчуци. Всеки ден пускат по девет перални и използват по четири ролки тоалетна хартия.
Семейството живее от 11 години в голяма къща с 10 спални, която преди е била дом за възрастни хора. Сю и Ноел вече имат три внучета от дъщеря си Софи.
БТА