Awake представят дебютния си албум Little Bliss
Awake представят дебютния си албум Little Bliss / netinfo

В навечерието на новата година група Awake приключи работата по дебютния си албум "Little Bliss". Албумът включва 11 оригинални rockendroll композиции. Той ще бъде представен на 18 февруари с официална промоция в столичния клуб Swingin’ Hall.

Началният час е 21:00 ч., когато феновете ще могат да се срещнат с членовете на любимата си група, да си купят албума, издаван от P.I.M., да гледат видеото към едноименния пилотен сингъл "Little Bliss" и специално монтирания за събитието филм, включващ интервюта и кадри от концерти на групата от периода 2006-2008 г.

С напредването на вечерта Awake ще се качат на сцената, за да представят сетлист от парчетата, включени в албума, а междувременно феновете им ще могат да се преоблекат с тениските и потниците с визията на "Little Bliss", които ще се продават на място.

Продуцент на диска е барабанистът на Awake Желяз Железов. Музиката и текстовете на 11-те песни са дело на фронтмена на групата, Иван Иванов, аранжиментите са на Awake. Десет от парчетата на английски език, в това число вече реализираните като сингли "Plain Story" и "Little Bliss". Режисьор на лентата на "Little Bliss" е Боян Карамфилов – музикант и режисьор. Основните действащи лица във видеото на "Little Bliss" са самите Awake, както и die-hard феновете на групата.