/ ThinkStock/Getty Images
2021 година ще бъде много по-добра, много по-лека и по-човешка, но трябва да си направим изводи, трябва да сме наясно къде ни е тялото, къде ни е душата. Такава е прогнозата за Новата година на астроложката Ива Иванова. 

„Даде ни се възможност да разберем, че гроб джоб няма. Това, което е спечелено, материалното, остава за наследниците. Това, което остава, е доброто име, което има човек, и приятелите, които е имал. Това е важното – да има човек, който да си спомня за теб. Човещината е важна, а не банковата сметка. Това трябваше да разберем от тази година. Да си помислим защо ни е даден животът. В религията има невероятна философия, невероятно добри правила за живот. Десетте Божии заповеди уреждат абсолютно всичко и ти позволяват да живееш като достоен човек“, коментира астрологът в интервю за Агенция "Фокус".

Астроложката обясни и навлизането на човечеството в ерата на Водолея. „Епохата на водолея започва да настъпва от 1914 година и поне още 100 години ще се променят нещата, докато навлезем в действителната епоха на Водолея. Точна дата на настъпване на ерата на Водолея не може да се каже. В момента сме в преходен период, който ще продължи доста време“, обясни Иванова.

Според Ива Иванова от епохата на Водолея можем да очакваме промяна в мисленето, в отношенията и във философията. „Можем да очакваме най-вече промяна в технологиите, в отношението към природата и в това между хората“, каза още тя.
Агенция "Фокус"