Аштън Къчър се съблече за Двама мъже и половина
Аштън Къчър се съблече за Двама мъже и половина / снимка: БГНЕС, архив

Аштън Къчър, който замени Чарли Шийн в сериала "Двама мъже и половина", позира гол с колегите си, за да рекламира сериала.

Банерът, за който тримата актьори - Аштън Къчър, Ангъс Джоунс и Джон Крайър, позираха голи, беше окачен на сградата, в която се помещават студиата на Warner Bros в Калифорния. Сериалът ще се завърне в нова формула на телевизионния екран на 19 септември.

През май, Аштън Къчър заяви пред US Weekly, че за 13 години не е бил толкова търсен и поздравяван както за ролята му в "Двама мъже и половина". "Сякаш съм спечелил на лотария или нещо подобно", заяви актьорът.

"Имам най-добрата работа в шоубизнеса и съм наистина щастлив от този факт", допълни актьорът тогава. Къчър ще носи у дома по 1 милион долара за заснет епизод, посочва БГНЕС.

Аштън Къчър официално беше назначен за заместник на Чарли Шийн през месец май на тази година. Преди четири месеца Warner Bross освободи Чарли Шийн в рамките на осмия сезон на сериала. Като мотив за това решение беше изтъкнато непрофесионалното отношение на актьора.

Междувременно Чарли Шийн също си намери нова работа. Той ще играе в новия телевизионен сериал - Anger Management.