Арнолд Шварценегер
Арнолд Шварценегер / Gulliver/Getty Images
Арнолд Шварценегер похвали децата-звезди от филма „Ченге в детската градина“, за участието им във филма по повод 30-годишнината от премиерата му.

73-годишната звезда изненада петима от децата-актьори, които се появиха в комедийния филм в Zoom call, за да отбележат заедно 30 години от излизането на проекта на големия екран. Арни продължи да хвали тогавашните малчугани, че са направили филма толкова „мил“ и успешен.

"Без никакво съмнение изпълнението ви като деца наистина направи този филм истински. Това го направи привлекателен. Това го направи успешен и хората искаха да го гледат отново и отново", каза той. 

В екшън-комедията на Айвън Райтман от 1990 г. Арни играе ченгето от LAPD Джон Кимбъл, който влиза под прикритие като възпитател в детска градина и обяснява как акцентът му е повлиял на някои от емблематичните сцени във филма.

Легендата на Холивуд си спомня: "Имаше определени реплики, и заради моя акцент децата се смееха. Така че просто ми идеше да викам, но децата продължаваха да се смеят, вместо да се страхуват. Токава Айвън ми каза „Ако децата се смеят заради начина, по който звучиш, тогава мисля, че и публиката ще се смее. И точно това се случи", сподели Шварценегер.

Арни също така разкри, че би искал да се срещне лично с някогашния актьорски състав, след като бъдат премахнати ограниченията заради коронавируса.
БГНЕС