„Армани“ е идеалната марка за прелъстяване
„Армани“ е идеалната марка за прелъстяване / netinfo

За да „свалите“ някого още от първата среща, е необходимо да сте облечен или облечена в „Армани“. Така твърдят резултатите от изследване за възприемането на лукса, направено от агенция Burson Marsteller Mindstyle.

Според мъжете идеалната кола за „грабване“ на обекта от другия пол, е „Ферари“, докато според жените това е „Миникупър“. Според 49 на сто от интервюираните мъже най-подходящ за прелъстяване на жените е костюм „Армани“, придружен с елегантен часовник. Жените също са на мнение, че дрехи „Армани“ ще им свършат чудесна работа, ако са придружени с красиво бижу, предаде ПронтоСофия.

И двата пола смятат, че най-подходящото питие е бутилка „Dom Perignon". Различия в позициите има обаче за частта след вечерята. Ако мъжете са категорични, че след вечерята трябва да последва покана за питие в къщи, то жените мислят, че вечерта трябва да продължи с посещение в нощно заведение или с разходка под звездите.

Според проучването много изненадващо марката „Morellato" се налага като най-предпочитана за бижутата, които трябва да се носят на първата среща.