„Апокалиптика” забравили китариста си по гащи във Варна
„Апокалиптика” забравили китариста си по гащи във Варна / снимка: БГНЕС, архив
„Апокалиптика” забравили китариста си по гащи във Варна
64265
„Апокалиптика” забравили китариста си по гащи във Варна
  • „Апокалиптика” забравили китариста си по гащи във Варна

Тъмно сиви мебели, 12 протеинови шейка с вкус на ванилия, специална маса за масажи, придружена от личен масажист, четири меки четки за зъби, две различни пасти и няколко вида вода за уста. Това не е пародия на реклама, а част от най-щурите капризи на звездите.

Ексцентричният Мелирин Менсън има наистина безумни желания. Той държи в гримьорната му да има котешка тоалетна, но не за домашния му любимец, а за него.

Много преди това обаче, Елвис Пресли е прелетял близо 800 мили, за да хапне любимият му сандвич с фъстъчено масло и желе бекон, направен с цял самун хляб и половин килограм месо. Освен че никога не режел сам на парчета храната, Краля на рока обичал да казва, че всяко от поднесените му ястия е прегорено. Това обаче било комплимент, защото всъщност ... той обожавал загоряла храна.

В последните няколко години и у нас много световноизвестни звезди изнесоха концерти и несъмнено едно от най-интересните неща си остава въпросът с изискванията, които те поставят пред организаторите.

„През 2006 г. „Апокалиптика” след концерта в Каварна пътуваха с личен автобус и на една от почивките забравили своя китарист. Човекът отишъл по малка нужда и бил само по слипове. На следващата сутрин ми се обадиха от летище Варна, за да ми кажат, че един човек чака да го приберат”, спомня си кметът на рок столицата Каварна Цонко Цонев.

„Рони Джеймс Дио харесваше много калкан и хубаво българско червено вино. И трите пъти, когато беше в България, не пропусна да опита от тях”, разкри още той.