Apocalyptica поздравиха StrringS
Apocalyptica поздравиха StrringS / netinfo

На 1 юни рокаджии и металисти танцуваха и купонясваха с музикантите от StrringS и Апокалиптика на площада в Каварна. Истински рок-концерт – хората скачаха и танцуваха на нашите парчета – изживяването беше неописуемо! А да получим поздравления от Апокалиптика е много голямо признание за нас, казаха StrringS.

Момичетата се качиха на сцената в Каварна и вдигнаха на крака многобройните почитатели на Apocalyptica, които час по-късно завършиха концерта. Дошлите за Apocalyptica никак не бяха безразлични към съпорт бандата. Венета, Радина, Нора и Дора от StrringS заедно с Оги от “Контрол”, Дони от “Popcorn”, Кирил Янев от “Балканджи” и Стефан от “Sunrise” се раздадоха на сцената и получиха не само одобрението на публиката, но и плениха финладските музиканти, които са едни от техните кумири.

Ще се върнем в България отново. Благодарим Ви за невероятното изживяване. Направихте много добро шоу! Съжаляваме, че и в София няма да свирите с нас, но се надяваме това да стане много скоро. Това казаха музикантите от Apocalyptica на момичетата от StrringS минути след концерта. Група StrringS бяха и специални гости на концерта на финландците в София на 2 юни, по персонална покана от Ейка, Пааво, Мико и техният мениджър.