Анджелина Джоли - виртуално гола
Анджелина Джоли - виртуално гола / netinfo

Тя е редовно номер 1 в списъка на Холивуд за най-добре облечени актриси, но Анджелина Джоли захвърли дрехите заради последния си филм.

В сцените, които със сигурност ще ускорят пулса на много хора, желаната и преследвана от прелъстители актриса, се появява напълно гола, ако разбира се, изключим капещата от нея златна течност. Джоли беше трансформирана в майката на чудовището Грендел за филма-фантазия за възрастни "Беовулф".

Грендел е бащата на всички злини в англосаксонската митология. Заснет във фото-реалистичен анимационен стил, този филм беше окачествен от вестник Los Angeles Times като "приказка за хипер насилие, със силни сексуални елементи". Джоли играе заедно с британския актьор Рей Уинстън, който изпълнява ролята на злокобния й син, а сър Антъни Хопкинс е крал Хротгар.

"Беовулф" ще се появи по екраните във Великобритания на 16 ноември, а актрисата вече работи над следващия проект - трилъра Wanted, предаде БГНЕС.

32-годишната актриса, която изгуби доста тегло след смъртта на майка си по-рано тази година, приветства своето завръщане в трилърите. "Изглежда, не ми действат добре. Помагат ми да бъда по-силна и да правя нещо, което не е сериозно," казва Джоли. Извън големия екран, Анджелина и нейният партньор Брад Пит се готвят за добавка към наследството, което включва Мадокс на 6 години, Пакс на 3, Захара на 2 и Шайлъх на 1 годинка. Запитан по време на филмовия фестивал във Венеция, дали са готови за още едно дете, Пит отговори: "Да, готови сме."