Ана Пакуин разкри подробности около секс сцените в Истинска кръв
Ана Пакуин разкри подробности около секс сцените в Истинска кръв / Guliver/Getty Images

Актрисата Ана Пакуин, която изпълнява ролята Суки Стакхаус във вампирския сериал "Истинска кръв" (True Blood), разкри подробности за секс сцените, които изобилстват в епизодите на поредицата на HBO. Макар че в сериала тя работи със съпруга си актьора Стивън Мойър, тя споделя, че не е имало проблем при снимането на интимните сцени.

"Всъщност снимките не бяха притеснителни, защото всички сме много близки помежду си. Слагам крака си тук, той слага ръката си там и всичко е готово", казва актрисата пред E!News. "Снимала съм еротични сцени с няколко от членовете на екипа пред камера", добавя тя.

Стивън Мойър, който е режисьор на първия епизод от последния сезон на сериала, е трябвало да гледа как съпругата му става доста близка с негови колеги, отбелязва БГНЕС.

"Сигурно трябва да е странно, но не е, защото всички, които работят по сериала са много близки, ние сме като семейство", казва Ана Пакуин.

"Бях режисьор на сцената, в която Ана прави секс с Джо Манганиело, с когото сме добри приятели. Преди сцената му казах "Давай" и той го направи както трябва", разказва Мойър, който дори поискал снимките на тази сцена да продължат по-дълго, за да се изпипат всички детайли.

"Исках сцената да продължи по-дълго, защото това е много силен момент от сериала. Тук двама души наистина се обичат. Ана вече не се впечатлява от интимностите пред камерата след всички секс сцени, които сме заснели досега. Смятам, че с Джо изглеждаха много добре", добавя Стивън Мойър.