/ iStock/Getty Images
Мъж от Южна Каролина, САЩ, който от няколко дни се радва на огромна популярност в интернет благодарение на дуетното си изпълнение с магаре, споделя за Глоубъл нюз, че всичко е започнало на шега.

Травис Кинли искал да очарова приятелите си с изпълнение на заглавната песен "Circle of Life" от "Цар Лъв". В плана му обаче настъпило объркване, когато към стопанина си на заден план се включило магарето му Нейтън. Резултатът надминал всички очаквания на 31-годишния Кинли.

Откакто преди седмица го е качил на страницата си във Facebook, 25-секундното му клипче е гледано милиони пъти и продължава да се споделя в други социални медии и платформи.
 
 

😂😂😂😂 Did the Lion King opening and Nathan joined in with me! 😂😂😂😂 I love this dude! #DareToShare #IWokeUpLikeThis

Публикувахте от Travis Kinley в Четвъртък, 25 юли 2019 г.


Травис Кинли не крие, че е бил изненадан от "включването" на Нейтън. Стопанинът отбелязва, че дългоухият му питомец е склонен да прави бели. Когато го купува за сума от едва 100 долара, Травис не подозира, че е инвестирал в бъдещия си партньор в песента.

Сред очарованите от изпълнението на Кинли и магарето му потребители на интернет не липсват и такива, които предлагат нестандартното дуо да получи звукозаписен договор.