/ NOVA
“Игри на волята” влиза любимката на зрителите от кастинг битките Виктория Пенелова
Племето на Амазонките спечели териториалната битка и най-накрая ще може да прекара седмица в луксозната Резиденция на “Игри на волята” 5. Триумфалната победа донесе капитанът на жълтите - програмистът Момчил Василев, който реши светкавично финалния пъзел с помощта на домакинята Теодора Маринова. Тази победа за първи път ще позволи на най-изстрадалото племе и новопристигналия от Чистилището - Румен Радев да се радват на всевъзможни удобства.

Влизането на нов играч в екстремното риалити прикова вниманието на всички в началото на играта. Талантливата акробатка Виктория Пенелова, която се превърна в любимка на зрителите след перфектното си представяне срещу безстрашната Михаела на кастинг битката, вече е част от оредялото племе на Старейшините. Те загубиха четири воина в рамките на две седмици и се наложи да оцеляват на Дивата река. Новото попълнение даде сили на Денислава Великова, Мартин Николов - Елвиса, Краси Дунев и Благомир Мастагарков да си извоюват място в Стопанството.

NOVA

Гладиаторите, които доскоро не познаваха загубата в териториалните битки, претърпяха тежък провал. Грешка при разпределението на постове на капитана Калоян Митов изпрати червеното племе на Дивата река, където участниците ще се наложи да живеят в сурови условия за седмица.

В епизода на екстремното риалити във вторник ще станем свидетели на драматична капитанска битка. Дали тя отново ще поднесе изненада на един от лидерите?
Не пропускайте “Игри на волята” във вторник, 3 октомври, от 21:00 часа по NOVA.

NOVA


Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.