Алиша Кийс: Бременността е най-големия подарък
Алиша Кийс: Бременността е най-големия подарък / снимка: БГНЕС, архив

Алиша Кийс заяви, че бременността й е „най-големият подарък в живота й".

Световноизвестната певица, която е бременна в петия месец, заяви, че се наслаждава на страхотния й живот и заяви, че няма търпение да види детето си.

„О, Господи. Обичам децата и семейството ми. Имах много близки отношения с майка ми, заради което съм силно привързана и към детето си. Да бъдеш майка е най-големия подарък в живота. Прекрасно е", коментира пред репортери изпълнителката на „Empire State of Mind", пише БГНЕС.

Междувременно Алиша Кийс оглави и анкета на на сайта WENN.com за най-желаната певица за сватба, посочва британския вестник „Дейли Експрес". Посетителите на сайта трябвало да отговорят на въпроса коя музикална звезда биха искали да пее на първия им танц като семейна двойка и над една трета избрали именно Алиша.

Изпълнителката на хита „No One", която се готви за собствената си сватба с годеника си Суис Бийтс, е получила 35% от гласовете на участниците в анкетата, изпреварвайки Тейлър Суифт с 22%. Рок легендите Бон Джоуви са на трето място с 19%, следвани от Ъшър и Грийн Дей. Музикалните фенове обаче трябва да си приготвят солидна сума, ако наистина искат да ангажират някоя от тези суперзвезди, тъй като хонорарът им за частен концерт варира между 60 000 и 1 млн. паунда.