Алесандра Мусолини – най-сексапилната италианска депутатка
Алесандра Мусолини – най-сексапилната италианска депутатка / netinfo

Внучката на Бенито Мусолини - Алесандра Мусолини, е най-сексапилната депутатка в италианския парламент. Така отсъдиха 15 на сто от анкетираните за социологическо проучване, публикувано в седмичника „А“.

Най-сексапилният народен представител пък е Пиерфердинандо Казини, който беше шеф на Долната камара в предишния парламент. Той събра 19,2 на сто от гласовете на анкетираните, пише БГНЕС.

Според проучването факторът „Е“ (разбиран като еротика) е изключително важен за политиците. Така твърдят една трета от анкетираните. След Мусолини, която в младежките си години е била и актриса, се нарежда евродепутатката Лили Грубер, бивша водеща на централните вечерни новини по „Раи уно”.

Следва я бившата министърка от правителството на Берлускони Стефания Престиджакомо, която мнозина оприличават на Барби. Сред мъжете депутати втори по сексапил е вицепремиерът и бивш кмет на Рим Франческо Рутели. После е лидерът на Националния съюз и бивш външен министър Джанфранко Фини, а престижното четвърто място е за Силвио Берлускони