Алесандра Амброзио иска добра и дисциплинирана дъщеря
Алесандра Амброзио иска добра и дисциплинирана дъщеря / снимка: Guliver/Getty Images

Бразилската моделка Алесандра Амброзио много би искала 5-годишната й дъщеря Аня да цени важните неща в живота. Като звезда на световния моден подиум Алесандра добре знае, че външният вид има значение, но самата тя не го намира за най-важен.

Звездата, която има и 2-годишен син Ноа от годеника си Джейми Мазур, категорично не смята външните дадености за основоположни за житейския успех.

„Да имаш перфектно тяло не е всичко. Искам дъщеря ми да бъде добра, добре образована и дисциплинирана. Това е пътят, който те прави истински човек, перфектното дупе със сигурност не е начинът”, коментира в интервю звездата.

Независимо от невероятната си фигура Алесандра признава, че преди да роди Аня никога не е проявявала интерес към спорта и не го е практикувала, посочва БГНЕС.

„Когато на 21 години започнах да работя за „Виктория Сикрет” не бях тренирала нищо. След това забременях с дъщеря ми и качих около 60 кг, а след три месеца трябваше да бъда на модния подиум. Тогава започнах и да тренирам", признава Амброзио.