/ Gulliver/Getty Images
29-годишната Анушка Делон роди първото си дете, момченце, от партньора си Жулиен Дерейн, съобщи сп. „Пари мач“.
 
Изданието цитира близки на двойката, според които бебето е видяло бял свят в Женева във вечерта на 14 срещу 15 февруари.

Gulliver/Getty Images

Дъщерята на Ален Делон и Жулиен Дерейн са заедно от девет години. Анушка обяви бременността си миналия септември по време на ревюто на Ели Сааб, включено в Седмицата на модата в Париж.
 
На татко красавицата: Дъщерята на Ален Делон (СНИМКИ)

Няколко месеца преди това, през януари 2019 г., актрисата даде голямо интервю за „Пари мач“, в което разказа за личния си живот, за любовния си роман с Жулиен и за желанието си да създаде семейство. Тя не отмина и един тъжен епизод, свързан със спонтанен аборт през 2018 г.

 
„Един ден, ще си имам дете. Най-важната цел в живота ми е да създам семейство“, каза пред списанието дъщерята на легендарния френски актьор. „И най-накрая ще бъде моето семейство. Нашето", допълни от своя страна Жулиен Дерейн.

Gulliver/Getty Images

Ален Делон дебютира в киното през 1957 г. и стана известен с участието си във филма на  Лукино Висконти „Роко и неговите братя”. След бляскавата си кариера на големия екран, продължила повече от 40 години, през 1999 г. той се оттегли от киното, за да се отдаде на театъра.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА, БГНЕС