/ NOVA
Певицата разказа в „На кафе” каква е емоцията да е част от панела на най-мистериозното шоу по NOVA
Преди малко повече от година гласовитата Алекс Раева стана майка, а сега всяка събота зрителите на NOVA я виждат как прави своите детективски предположения за това кой е скрит под маските. Какво е усещането да се завърне под светлината на прожекторите именно по този начин? „Имах нужда точно от такава емоция, каквато е „Маскираният певец”, споделя певицата.

Относно разгадаването на маските тя признава, че залага на силна интуиция и шесто чувство, но в шоуто нещата стоят по по-различен начин и това не винаги е достатъчно.

„Прекалено силно ни заблуждават. Освен гласовете и начина, по който изпяват песните, защото те си преправят гласовете, второ – тези костюми, които по никакъв начин не могат да ни покажат женско ли е коляното или не. Не съм сигурна, че интуицията този път ще помогне да позная кой стой зад маските”, признава Раева.

Според певицата, и мъжете, и жените имат интуиция, но при нежната част от човечеството винаги има допълнително вътрешно гласче, което ги кара да се съмняват, докато мъжете са по-първосигнални.

„На мен ми е интересно да се заглеждам и заслушвам в уликите, защото те са тези, които могат да ни подскажат нещо. Всичко друго е много субективно”, разкрива стратегията си като детектив изпълнителката.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните FacebookInstagram и Tik Tok профили на шоуто.
nova.bg