/ Gulliver/Getty Images
Хилария и Алек Болдуин са кръстили новородения си син Едуардо Пау Лукас Болдуин и обясниха на феновете си в социалните мрежи, че то означава "пазител на мира", информира „Контактмюзик”.

На 62 години Алек Болдуин стана баща за шести път (СНИМКИ)

36-годишната Хилария роди петото си дете във вторник и сега разкри името, което тя и съпругът й Алек избраха за новороденото си момченце.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We had a baby last night. He is perfect and we couldn’t be happier 🌟. Stay tuned for a name🤍

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on


Публикувайки снимка в Инстаграм на техния син, увит в одеяло, тя написа: „Ще се радваме да ви запознаем с Едуардо Пау Лукас Болдуин. Роден на 8 септември 2020 г. в 19:46 ч., а името му означава „богат пазител на мира и светлината“. Обичаме те скъпи Еду".
 

Петият наследник не се появи лесно за двойката Болдуин. Миналата пролет Хилария загуби дете. След това тя отново забременя, но бременността отново беше неуспешна. Алек и Хилария се ожениха през 2012 година. За осем години семеен живот тя дари носителя на „Оскар“ с пет деца.
 

Алек има и дъщеря от брака си с Ким Бейсинджър на име Айрлънд, която ще навърши 25 години през октомври. Така с раждането на сина си Алек настигна колегата си Брад Пит по отношение на броя на наследниците.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС