Албена Михова отпадна от Dancing Stars
Албена Михова отпадна от Dancing Stars / Нова тв

Истински холивудски екшън се разигра на сцената на Dancing Stars. Танцувалната сага приключи завинаги за Албена Михова и нейния партньор Петьо.

Истинска актьорска битка се разигра във финалната тройка, останала на елиминации. Нели и Наско успяха да прескочат отпадането си след вълшебното изпълнение на танца си от филмовата вечер.

СНИМКИ: Елиминации в Холивудската седмица на Dancing Stars

Двамата актьори Албена Михова и Дарин Ангелов се изправиха един срещу друг на финална битка. Неповторимо, по холивудски драматично, финалният дуел завърши фатално за чаровната актриса с 21% срещу 79% за Дарин. „Дойдох да се забавлявам и го направих. Пожелавам на всички успех и искам да имат равен резултат оттук нататък" - с тези думи Албена се сбогува със сцената на Dancing Stars.

СНИМКИ: Холивудска седмица в Dancing Stars

Албена остана крайно недоволна от оценките си във вторник и изрази открито настроението си. Христо Мутафчиев коментира, че Албена е „голямо мрънкало" и характерът й пречи. За сметка на това е любимка на публиката с безспорния си талант. Той я посъветва да не се занимава със своя характер. Илиана Раева пък, след като й вдигна 6-ица във вторник, снощи хареса нейната откровеност и представянето й на елиминациите.

Хубавата Елена се завръща, но не в Троя, а в най-класното предаване в българския ефир. Повече от 80% от феновете на Dancing Stars във Facebook страницата на шоуто поискаха крехката брюнетка да стъпи отново на дансинга.

Другата "Хубава жена" в шоуто - Нана и българският Ричърд Гиър - Миро, се представиха повече от добре, но оценките на журито не бяха от най-хубавите. За тяхно щастие зрителите подкрепиха тяхната двойка и те първи се спасиха от елиминации.

Най-слънчевата усмивка в шоуто - Вензи, и прелестната му партньорка Ралица се оказаха с най-висок вот от зрителите, въпреки че оценките на журито ги класираха на предпоследното място след представянето им във вторник. Той представи и новата си песен с Дивна „Въпрос на време".

Саня Борисова-Илиева пък представи страстно танго от „Бурлеска", заедно с партньора на Елена - Деан. „Тя танцува като човек, който има минимум няколко години опит в танците", похвали я Деан.

Какво предстои да видим в Седмицата на салсата, когато всички участници ще разкършат ханш, ще видим във вторник от 20.00 часа по Нова.