В последно време Ребъл Уилсън е пълна с изненади: след като обяви 2022 за своя „година на здравето“ в Instagram, актрисата свали над трийсет кила и тотално преобрази облика си, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7.
 

По всяка вероятност познавате звездата от участията ѝ в блокбъстъри като „Перфектният ритъм“, „Шаферки“, „Нощ в музея 4“ и още много. Комедийният талант на актрисата превърна ролите на шантави персонажи в нейна запазена марка – факт, който най-вероятно скоро ще се промени, тъй като Ребъл вече има визия на фатална жена.
 

Актрисата изглежда смело прави крачки към мечтания живот – не само в сферата на здравето, но и в любовта.  Тя публикува в Instagram снимка до красива руса дама с описанието „Мислех си, че ми трябва Дисни принц, но може би през цялото време съм търсила Дисни принцеса“. Изречението тя завърши с хаштага #loveislove, който е символ на LGBTQ+ обществото.
 

Жената до нея е дизайнерката на дрехи и бижута Рамона Агрума, а двете се срещат благодарение на актьора и певец Хю Шеридан, който е техен общ познат. Пред австалийското радио 2Day FM Хю сподели, че обичал да го раздава сватовник, а Ребъл и Рамона му се сторили перфектни една за друга. Е, изглежда е бил прав, тъй като през май Ребъл разкри пред списание People, че е лудо влюбена в настоящата си половинка (без обаче да намеква за пола ѝ).
 

„Когато се погрижиш за здравето си и себеоценката ти се покачи, започваш да привличаш различен тип партньори,“ обясни тогава звездата. „Имала съм добри отношения с всичките си бивши, но това определено е най-пълноценната ми връзка.“

Щастието ѝ бе нарушено само от натиска на жълтата преса. На 11 юни журналистът Андрю Хорнъри от The Sydney Morning Herald публикува гневна статия, в която обясни, че от вестника разбрали за сексуалната ориентация на Ребъл първи и се свързали с нея за коментар.
 

Вместо да отговори обаче, актрисата предпочела сама да обяви новината онлайн. „Уилсън съзнателно съсипа статията ни по темата като призна в Instagram,“ коментира ядно Хорнъри. Феновете на Ребъл се втурнаха в нейна защита, обвинявайки The Sydney Morning Herald в неетично отношение и бъркане в личния живот на хората.

Самата актриса се дистанцира от драмата, коментирайки в Twitter: „Благодаря за подкрепата. Поставиха ме в сложна ситуация, но се опитах да я разреша елегантно“.