Актрисата Манди Мур наела екстрасенс заради котката си
Актрисата Манди Мур наела екстрасенс заради котката си / Guliver/Getty Images

Актрисата и певица от САЩ Манди Мур е потърсила помощ от екстрасенс, за да проумее какви проблеми карат котката й да скимти по цяла нощ, съобщи Контактмюзик.

След раздялата с бившия си съпруг Райън Адамс, Мур наскоро се е изнесла от дома си. В шоуто на Елън ДеДженеръс актрисата и певица е споделила, че котаракът й явно не успява да свикне с живота на новото място.

Майли Сайръс лекува рани след котешко нападение (СНИМКИ)

"Давам му различна храна, храня го по-късно, храня го по-рано, затварям вратите, отварям вратите. Изпробвах всичко, но въпреки това той се държи като бебе и будувам по цели нощи", разказва Манди Мур.

След като изчерпала всички възможности, по препоръка на свой приятел с проблемно куче, Мур е потърсила котешки екстрасенс.

Оказало се обаче, че котаракът не страда от смяната на местожителството. Дамата медиум е разкрила на Манди Мур, че питомецът й просто не харесва името си. Котаракът е кръстен Адисън - на героя на Брус Уилис от хитовия сериал "Съдружници по неволя".

За да разреши проблема, Манди Мур е нарекла домашния си любимец Фигаро - Фиг на галено. Актрисата и певица уверява, че откакто се е сдобил с ново име, котаракът й е престанал да я тормози нощем.

Източник: БТА