Актрисата Линдзи Лоън: Стигнах дъното
Актрисата Линдзи Лоън: Стигнах дъното / Снимка: БГНЕС

Американската актриса Линдзи Лоън заяви, че е достигнала най-ниската точка в своята кариера, след ареста през юли за шофиране в пияно състояние и притежание на кокаин.

БГНЕС цитира интервю на актрисата за хайлайф списанието OK, в която тя признава: „Достигнах дъното”.

21-годишната Лоън (участвала в The Last Show, Mean Girls и Freaky Friday) бе арестувана на 24 юли в Санта Моника, заради шофиране в нетрезво състояние и притежание на наркотици. Тя пледира виновна по обвиненията и бе осъдена на един ден затвор, десет часа общественополезен труд и три години условно.

В началото на август Лоън Линдзи се записа на двумесечна терапия в център в щата Юта. „Това ми подейства отрезвително“, казва тя в първото си интервю след напускането на рехабилитационния център.

През август анонимен холивудски режисьор прогнозира, че инцидентът е убил филмовата кариера на Лоън, но звездата заяви, че ще се завърне в Холивуд, за да се снима във филма Dare to Love Me.

„Аз ще остана. Талантът ми е дар и аз ще го използвам“, категорична е Лоън. „Но планирам да се върна в Юта, за да остана концентрирана и да избягвам други подобни отклонения“, добави тя, имайки предвид, че в Юта е забранена продажбата на алкохол.