Актрисата Кейт Бекинсейл получила сънна парализа
Актрисата Кейт Бекинсейл получила сънна парализа / снимка: Guliver/Getty Images

Кейт Бекинсейл мислела, че е получила инсулт и е на смъртния одър, когато била засегната от сънна парализа, съобщи Контактмюзик.

Звездата от филма "Подземен свят: Възходът на върколаците" се уплашила, че нещо ужасно й се е случило, когато получила сънна парализа и имала халюцинации, но била успокоена от свой приятел лекар, че няма за какво да се тревожи.

Дженифър Анистън страда от дислексия

"Става въпрос за един от онези ужасяващи случаи на сънна парализа - разказа актрисата. - Имах слухови халюцинации. Тъкмо бяха вечеряла заедно с Дейвид Уолямс, с когото сме добри приятели, и бях легнала в леглото, защото се чувствах изморена. Тогава го чух да влиза в хотелската ми стая и да разговаря с някого. Бях ужасена, че те влизат в стаята ми. Понечих да стана от леглото, но не успях да помръдна. Помислих си, че съм получила инсулт и умирам.

Хейдън Панетиер бе в клиника заради следродилна депресия

По-късно станах и си дадох сметка, че няма друг човек в стаята. Тогава се обадих по телефона на свой приятел невробиолог и го попипах "Какво по дяволите се случва с мен?". Той ми обясни, че става въпрос за състояние, при което мозъкът се е пробудил, но не и тялото. Така че човек не може да се движи и има визуални и слухови халюцинации. Казах му "Това няма да се случи отново, нали?"."

43-годишната Бекинсейл има 17-годишна дъщеря Лили от връзката си с Майкъл Шийн.

Източник: БТА