Преди малко повече от година една от най-популярните светски двойки в Турция се скри от медийното внимание. Става въпрос за семейството на актрисата Амине Гюлше и съпругът ѝ, футболистът Месут Йозил. Причината за това беше очакването на първото им дете, което наскоро навърши 9 месеца.

Именно на празника двамата показаха за първи път малката Еда, която засега прилича на именития си баща. Но покрай тази новина долетяха и още няколко за двамата. Първата касае актрисата, за която се твърди, че ще се върне на екран. Но нека феновете на турските сериали не бързат да се радват, тъй като става въпрос за друг ангажимент. Амине Гюлше ще бъде водеща на модно предаване. Вижте още в канала "Stars News" във vbox7.

Амине Гюлше
Gulliver/Getty Images

Амине Гюлше и Месут Йозил в момента живеят в Лондон заради работата на футболиста. Както знаете, той е състезател на Арсенал, макар че от известно време се говори за раздяла между клуба и футболиста. Твърди се, че Йозил ще продължи кариерата си в турския Фенербахче, но британският таблоид Daily Star пише, че именно от съпругата му зависи накъде ще продължи пътят му във футбола. Въпросното предаване, на което ще бъде водеща Гюлше, е за нова турска онлайн платформа. Така че пътят към Истанбул засега изглежда сигурен.
 


Амине Гюлше и Месут Йозил се ожениха на грандиозна сватба в Истанбул, като лично турският президент Реджеп Ердоган им кумува. Това се случи малко, след като Йозил напусна немския национален отбор след бурен скандал и обвинения в расизъм.