Аманда Сайфред
Аманда Сайфред / Gulliver/Getty Images
Актрисата Аманда Сайфред ("Гадни момичета", "Клетниците", "Приятелю, Тед 2") е дарила съпруга си, актьора Томас Садоски, със син, съобщи Контактмюзик.

Бебето е второ за семейната двойка, която има 3-годишна дъщеричка, Нина.

Аманда Сайфред и Томас Садоски са публикували съобщението за раждането на сина си на страниците в Инстаграм на две близки до сърцата им благотворителни дружества - INARA и Уор Чайлд.
 
"От раждането на дъщеря ни преди три години нашият ангажимент към невинните деца, които са брутално засегнати от конфликти и войни, е движеща сила в живота ни. С раждането на сина ни, работата на INARA и Уор Чайлд става наша пътеводна звезда", се посочва в съобщението.

"Щастливи сме първи заедно с Уор Чайлд да съобщим за раждането на второто дете на нашите членове на Управителния съвет Аманда Сайфред и Томас Садоски", отбелязват на свой ред от INARA.

Тридесет и четири годишната Сайфред преди е казвала, че майка й е "трети родител" за дъщеря й Нина.

Аманда Сайфред
Gulliver/Getty Images

Миналата година актрисата сподели, че иска да има второ дете.

Аманда Сайфред и Томас Садоски са заедно от началото на 2016 г. През септември същата година двойката оповести годежа си. Сайфред и Садоски минаха под венчило през март 2017. На 24 март същата година беше съобщено, че актрисата е родила първото си дете, Нина, припомня изданието.

Аманда Сайфред и Томас Садоски
iStock/Getty Images



 
БТА