Актьорът Сам Елиът ще се снима в римейка на филма "Роди се звезда"

/ Guliver/Getty Images
Сам Елиът се присъедини към актьорския състав на римейка на филма "Роди се звезда", съобщи Контактмюзик. Елиът ще партнира на Лейди Гага и Брадли :Купър, който ще е също режисьор на новия филм.
 
72-годишният Елиът стана известен с ролите си във филмите "Хората, на които държиш" и "Високо в небето". Сега той се присъедини към актьорския състав на продуцирания от компанията "Уорнър брос" римейк.
 
Лейди Гага с главната роля в режисьорския дебют на Брадли Купър

Снимките трябва да започнат през април. Този римейк бележи първата голяма филмова роля на Лейди Гага и е режисьорски дебют на Брадли Купър. Сценарият е написан от сценариста на "Форест Гъмп" Ерик Рот.
 
Филмът описва история за старлетка, която пристига в Холивуд с надеждата за кариера. Изгряващата звезда се влюбва в своя по-възрастен ментор, чиято кариера същевременно залязва.
 
Става въпрос за четвъртата версия на "Роди се звезда", след като оригиналната лента с участието на Джанет Гейнър и Фредерик Марч се появи по екраните през 1937 г. Втората версия от 1954 г. е с участието на Джуди Гарланд и Джеймс Мейсън в главните роли, а в третата от 1976 г. си партнират Барбра Стрейзанд и Крис Кристоферсън.
 
БТА