/ БГНЕС
Американският актьор Джони Деп иска да се ожени за 20-годишната танцьорка от Санкт Петербург Полина Глен, пише "Дейли мейл".

Сексапил и неподражаем стил: Джони Деп през годините (СНИМКИ) Вестникът отбелязва, че момичето живее в Лос Анджелис от две години. Двамата се запознали миналата година на вечерно парти. Тя в момента живее в негово имение, а Деп настоява всичките му гости да подписват споразумение за дискретност, твърди източник, близък до актьора.
 
Януари 2017-а: Джони Деп официално се разведе с Амбър Хърд

Двойката планирала скоро да си каже „да“, след което смятат да отидат в Русия, за да се запознаят със семейството на момичето. Джони Деп беше женен за американска актриса Амбър Хърд. Скандалът около развода им гръмна през май 2016 г., когато актрисата обвини съпруга си в физическо и психологическо насилие. Съдът му забранил да се доближава до нея, а в отговор актьорът обвини Хърд, че се опитва да спечели от развода.
 
Джони Деп съди бившата си съпруга за 50 млн. долара

През януари 2017 г. съдът в Лос Анджелис реши да разтрогне брака им. Хърд обяви, че ще дари цялата сума, дължима й след развода (7 млн. долара) на няколко благотворителни организации, посветени на подкрепата на жените, жертви на домашно насилие, както и на болни деца.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС