Аксиния напусна къщата на VIP Brother
Аксиния напусна къщата на VIP Brother / снимка: Нова Телевизия, VIP Brother

Певицата Аксиния е вторият съквартирант, който напусна къщата на VIP Brother (Вип Брадър), след като събра най-малко положителни гласове от публиката.

Номинирани за изгонване бяха също Владо и Ирен и Бони, която събра най-много гласове и отпадна от финалните елиминации.

Задачите, които номинираните съквартиранти изпълниха във второто "Училище за звезди", се оказаха предизвикателство, по-голямо от очакваното.

По време на репетициите на песен и танц от филма "Бурлеска", Аксиния осъзна, че задачата не е по силите й и се разплака. Изпълнението на Кристина Агилера от филма се оказа трудно изпитание за нея, въпреки усилията на учителя й Кирил Данаилов и Балет 11.

В Къщата Криси Патрашкова и останалите съквартиранти коментираха колко изкуствена е Аксиния и се удивиха, че най-голямото й удоволствие е да тренира във фитнеса.

Докато певицата се бори с акробатичните движения и високите октави, за Бони и нейния учител в джаз пеенето - Милица Гладнишка, работата беше по-скоро удоволствие. Въпреки че не говори английски, фолкпевицата успя да научи текста на парчето "Fever" по свой начин и видимо се забавляваше по време на репетициите.

Под строгото режисьорско око на Иван Ласкин, Ирен и Влади изгледаха няколко пъти сцена от филма "От нищо нещо", за да може Владо да се превъплъти в ролята на Панчо, изиграна от баща му Стефан Данаилов, а майка му Ирен - в неговата съпруга.

Преди да напусне Къщата, Аксиния избра капитаните на двата отбора за следващите елиминации - Юлиан и Ники.