Акценти от червения килим на наградите Оскар
Акценти от червения килим на наградите Оскар / Guliver/Getty Images

Церемонията по раздаване на наградите Оскар беше леко предсказуема, когато става въпрос за победителите. За червения килим обаче със сигурност можем да кажем, че беше ослепителен.

Роклите в телесни цветове определено доминираха на червения килим тази година, в комбинация с грим в естествени тонове, от бледо розово до тъмно бежово, отбелязва БГНЕС.

По червения килим на 86-ите награди Оскар

Лупита Нионго отнесе наградата за Най-добра поддържаща роля, но красивата небесносиня рокля се оказа първата й победа за вечерта. За разлика от морето от бежево-телесни нюанси, тя грейна в рокля на Prada в комбинация със старинна златна гривна като глава на змия, златни обеци с розови камъни и 18-каратова златна диадема.

Церемонията по раздаване на 86-ите награди Оскар в снимки

Кристен Бел, която озвучава принцеса Анна в "Замръзналото кралство", изглеждаше перфектно на червения килим. Тя не пропусна и да се пошегува, въпреки сериозния повод. "Когато ме видите на червения килим в нощта на Оскар-ите, знайте, че имам бурито в чантичката си", написа тя в Twitter. Звездата от „Вероника Марс" бе избрала телесна рокля на Roberto Cavalli, обувки на Brian Atwood, чантичка на Salvatore Ferragamo и колие с обеци от бяло злато и диаманти на Piaget Rose Empress.

Холивудските звезди на Оскар партито на Vanity Fair

Анджелина Джоли, както винаги, изглеждаше изключително красива в елегантна бежова рокля с бродирани елементи на Elie Saab. Бижутата й бяха на Robert Procop, а цялостната й визия беше допълнена от присъствието на съпруга й Брад Пит.