Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо Киров как да бъде водещ
Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо Киров как да бъде водещ / снимки: Нова телевизия

С ценни съвети се обърна Ахинора към Любо Киров тази сутрин в „Здравей, България” по Нова телевизия. Поводът е, че само след няколко дни Любо ще влезе в ролята на водещ на тазгодишните музикални награди на БГ Радио. Музикантът се подготвя усилено за новото си амплоа, като приема напътствия от малката си колежка от „Големите надежди” и тренира на сцената на шоуто.

При водещия Павел Владимиров чаровната асистентка на Драго Симеонов отправи и специално предизвикателство към гостите в студиото - радио водещите Богдана Трифонова-Боги и Симеон Колев-Симо - да изпеят своята любима българска песен. Без да се замисли, Симо веднага запя песента на Тодор Колев.

Още българска музика ще чуем и утре, точно в 20.00 ч., когато „Големите надежди” отново ще се завърнат в ефира на Нова. Сред тях са имена като Лили Иванова и Емил Димитров.

Ахинора от Големите надежди съветва Любо Киров как да бъде водещ
netinfo


За да докажат, че заслужават да продължат напред към полуфиналите, на сцената на предаването ще излязат двама стипендианти на фондация Димитър Бербатов, финалист от „Сан Ремо Джуниър”, призьор от детския песенен конкурс „Евровизия”, дамски квартет от Севлиево, както и бургаската Кристина Агилера.

Как ще се представят новите десет надежди във втория концерт от четвъртфиналната фаза, с кои изпълнения ще изненадат зрителите и кой ще впечатли журито, ще стане ясно на 7 май в „Големите надежди” по Нова.

Източник: NovaNews.bg