Сагата между Джони Деп и Амбър Хърд продължава с пълна сила. Двамата постоянно се обвиняват един друг за всякакви действия от миналото си.

Поредното обвинение на актьора към бившата му съпруга е за присвояване от нейна страна на 7 милиона долара. Това са парите, които актрисата получава при развода с Джони Деп и обещава да дари за благотворителност, като разпредели сумата между две организации.

Джони Деп и Амбър Хърд
Gulliver/Getty Images

Адвокатите на Джони Деп обаче откриват, че тази благотворителност все още не е извършена. Защитаващите актьора в съда обвиняват Амбър Хард, че е присвоила парите за себе. Вижте в канала "Скандално" във vbox7:

„Ако тя лъже за подобно нещо, то Амбър би могла да ни подвежда и за всичко друго“, заявява страната на Джони Деп.

Джони Деп разменя тежки обвинения с бившата си съпруга

Амбър Хърд отвори на тези обвинения. Нейният адвокат, Илейн Бредехофт публикува изявление, в което твърди, че някаква част от парите е била преведена, но актрисата е била принудена да спре даренията, заради неверните обвинения, които бившият ѝ съпруг започва в съда. Адвокатът ѝ обяснява, че тези събития я възпрепятстват.

Амбър Хърд
Gulliver/Getty Images

Истината, е че от 2016г. Хърд не е изпълнила обещанието си, а в разгара на развода с Джони Деп тя твърди, че не преследва никакви меркантилни цели и не се нуждае и от цент от бившия си съпруг.