Мерил Стрийп е една от най-уважаваните и талантливи актриси в света. Тя умее да се превъплъщава във всякакви образи. Какво я направи толкова успешна в кариерата и живота? Актрисата следва определени правила. Вижте седем от нейните съвети за успех в канала "7-те НАЙ" във vbox7:

Учи се от грешките си и предизвикателствата

Всеки човек има моменти, в които се проваля. Това е част от живота. Колкото и да се стараете, ще има случаи, в които няма да може да давате най-доброто от себе си или ще правите неочаквани грешки. Въпреки че със сигурност това е обезсърчително, имайте предвид, че се случва на всеки.

Най-лошото, което можете да направите, е да оставите вашите неуспехи да определят вас и вашата страст. Поправете грешките си. Учете се от тях. Те ще ви научат и дадат ценни уроци.

Мерил Стрийп
Gulliver/Getty Images


Бъди учтив и подхождай с разбиране към хората край себе си

Има причина актрисата да е известна с това, че е толкова мила и щедра с всички, които някога са работили с нея. Тя знае колко е важно да поддържа топли отношения с хората, с които работи и които са около нея. Участва във филантропски организации и винаги прави всичко възможно да бъде съпричастна с проблемите на хората.

Не се страхувай да се забавляваш и да изглеждаш глупаво

Ако някога сте гледали интервю с Мерил Стрийп, вероятно сте забелязали, че тя е наистина забавна и очарователна в реалния живот. Въпреки героите, които може да изиграе на екрана, актрисата има страхотно чувство за хумор и знае как да се забавлява.

Мерил Стрийп
Gulliver/Getty Images

Празнувай постиженията си

Празнувайте своите победи! Независимо колко са малки. Това е добър начин да възнаградите себе си и да поддържате доброто си настроение. Не бъдете прекалено критични към себе си или пък твърде взискателни! Ако броите всяка победа, като трупане на повече опит, ще научите какви са вашите силни страни и къде е необходимо да се съсредоточите.

Поддържай край себе си тесен кръг от приятели, на които имаш доверие

По-добре да имате няколко близки приятели, на които имате доверие, отколкото огромен кръг от хора, които едва познавате. С напредването на възрастта осъзнавате какви хора си струва да бъдат в живота ви и кои е по-добре да отдалечите от себе си.

Посвети се на работата си

Ако наистина искате да постигнете успех в избраната от вас област, това ще отнеме много упорита работа. Трябва да сте подготвени да положите максималните си усилия и наистина да се посветите на това да работите всеки ден.

Да си наистина най-добрия в  дадена област не е лесна работа. Ако беше, тогава всички щяха да бъдат супер успешни. Постоянството е от ключово значение.

Мерил Стрийп
Gulliver/Getty Images

Изразявай себе си

Не позволявайте на другите хора да ви казват как да живеете живота си. Всеки един от нас е уникален и това си струва да бъде отпразнувано. Опитайте се да стоите отделно от тълпата и никога не се страхувайте да отстоявате мнението си.

Мерил Стрийп
Gulliver/Getty Images