Хелоуин
Хелоуин / БГНЕС
Традиционното шествие за Хелоуин премина в Ню Йорк при повишени мерки за сигурност, като в 45-ото му издание взеха участие 60 000 души, предадоха световните агенции.

Парадът стартира от Шесто авеню в Гринуич Вилидж с облечени в бяло "добри вълшебници". Фасадите на сградите по протежение на булеварда бяха подходящо украсени с паяжини и огромни черни паяци от папие маше.

Хайди Клум поиска да е принцеса и се „превърна“ в чудовище (СНИМКИ)

От балконите и прозорците се подаваха скелети и силуети на обесени хора. Не остана незабелязано дефилирането на холивудските знаменитости, като Ема Уотсън, която се беше дегизирала като Жената чудо, на риалити звездата Кайли Дженър, заложила на външността на куклата Барби, на кънтри певецът Кийт Ърбан и съпругата му Никол Кидман, които се явиха в костюми на нинджа и котка.

Ще познаете ли тези звезди, маскирани за Хелоуин? (СНИМКИ)

Началникът на градската полиция Джеймс О'Нийл увери, че за безпроблемното протичане на шествието в Манхатън са били взети усилени мерки за сигурност. На помощ на полицаите дойдоха хиляди цивилни агенти и специалисти от антитерористичните подразделения на силите на реда, снайперисти и патрули със служебни кучета.
 

БГНЕС


Всеки жител на САЩ е похарчил тази година за празника Хелоуин средно по 87 долара. Миналата година тази сума е била по-малка - 74,3 долара. В празненствата са се включили над 175 млн. американци.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС