50 Cent: Приятелството ми с Еминем е непоклатимо
50 Cent: Приятелството ми с Еминем е непоклатимо / Guliver/Getty Images

Рапърът 50 Cent споделя, че е благодарен на колегата си Еминем за всичко, което е постигнал през годините, и смята, че приятелството му със звездата е непоклатимо.

Слуховете за противоречията между двамата тръгнаха след като през февруари чернокожият рапър напусна лейбъла на Еминем Shady Records и заяви, че ще се развива като самостоятелен изпълнител. Двамата дълго време отказваха коментар по темата, но накрая 50 Cent не издържа на спекулациите и побърза да опровергае слуховете.

"Невъзможно е връзка като нашата с Еминем да бъде съсипана заради нещо подобно. Няма нищо на този свят, което бих направил, за да проявя неуважение към него. Този човек е направил ужасно много за мен през годините. Ем е отговорен за голяма част от успеха ми от началото на кариерата ми", заяви рапърът в интервю за Huffington Post.

Хитовият изпълнител добави, че Еминем е такъв оптимист и мечтател, че не приема никаква отрицателна енергия около себе си и даже не е наясно с спекулациите около името си в момента, пише БГНЕС.

"В момент, в който отчаяно се нуждаете от помощ и един човек застава пред вас, подавайки ви ръка с усмивка.., аз не виждам как вие бихте могли да забравите такова нещо. Всеки път когато се случи нещо положително, аз го отдавам на Ем. Този човек има невероятна аура", коментира 50 Cent.