Има животни, които са много мили и симпатични, но се оказва, че те могат да бъдат и доста агресивни. Животните, за които не бихте си помислили, че са опасни, вижте в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Елени

В много държави елените са огромен проблем по пътищата, където изкачат и причиняват проблеми на шофьорите. Ако не сте на път и просто видите елен, не бъдете на 100% смели, защото в размножителния си период те стават изключително агресивни.

елен
iStock/Getty Images

Катерици

Когато видите катерици, надали бихте си помислили, че могат да ви наранят. Макар и повечето от тях да изглеждат кротки, то катерици в Калифорния, Флорида и Русия са нападали хора и животни, нанасяйки телесни поражения със зъбите и ноктите си.

Лебеди

Елегантните лебеди държат изключително много на територията си. Ако влезете в нея, напълно е възможно да ви нападнат с криле и клюн.

лебед
iStock/Getty Images

Панди

Пандите изглеждат мили, спокойни, дори и мързеливи. Въпреки това те се дразнят лесно и размерите, и теглото им могат да доведат до фатални инциденти.

Папагали

Хората, които отглеждат папагали, не трябва да им се доверяват напълно, тъй като клюна им е толкова здрав, че може да счупи кост на пръстите ви.

папагал
iStock/Getty Images