По света има много вманиачени по iPhone хора, които биха направили всичко, за да притежават последните модели на марката. Ето 5 откачени неща, които са правили феновете на iPhone:

Да си смениш името

Украинецът Александър Турин толкова харесвал iPhone, че решил да смени името си на Айфон. Той се прекръстил на Айфон Турин. И всичко това направил само, за да се сдобие с последния модел на iPhone.

Местен магазин обявил, че ако някой си смени името на Айфон, ще получи чисто нов телефон безплатно от магазина. Александър решил да се възползва от необичайната промоция.

Да отидеш на другия край на света

Двойка американци решили да пътуват до Австралия, за да си купят най-новия модел iPhone. Затова те пропътувала 12 000 километра.

Друг мъж от Тайланд също пътувал до Австралия и стоял на опашката под дъжда в продължение на 18 часа, за да се сдобие с iPhone.

айфон
Thinkstockphotos

Да наемеш някого да чака вместо теб

Феновете на iPhone са много изобретателни. При излизане на нов модел на марката винаги има дълги опашки от чакащи хора. Затова някои са измислили хитър начин да не чакат, а наемат други да го правят вместо тях. Разбира се, това се заплаща.

Защо точно ябълката е забранения плод и има ли нещо общо с iPhone-а?

Да продадеш семенна течност

Банките със сперма в Китай през 2015 година пуснали реклама, че всеки мъж, който дари семенна течност, ще получи достатъчно пари, за да си купи iPhone.

В Китай привличат донори на сперма с айфони

Да източиш езеро

Германски ученик си изпуснал айфона в местното езеро и бил съкрушен. Момчето се опитало да наеме водолазен костюм, но му било отказано. В отчаянието си то отишло през нощта до езерото и с помпи за вода се опитало да го източи. Не успяло да източи езерото, но наводнило близкия паркинг и било арестувано.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук