/ iStock/ Getty images/ Freepik
Изборът на коледни подаръци е предизвикателство особено когато наистина искате да зарадвате близките си хора. Идеалният вариант би бил подаръкът да е практичен, но и да носи радост, както и добавена стойност към окастреното откъм хубави емоции ежедневие, в което всички живеем напоследък. Щастието е все по-малко в предметите и все повече в преживяванията. За да подариш истинско преживяване, е нужно да вложиш много енергия от себе си, но и повече средства. За да си осигуриш нужните ресурси, а и спокойствие, те съветваме да се възползваш от предложението на Ferratum за първи заем, който е с 0% лихва. За потребителите, които познават Ferratum, знаят, че това е скандинавският помощник по време на голямото предпразнично пазаруване. За онези, които не познават Ferratum ще ги опишем по следния начин – единствената финансова институция у нас, която отпуска бързи заеми с онлайн кандидатстване и напълно прозрачни условия.

За да ви вдъхновим да създадете една наистина вълшебна Коледа и да зарадвате от сърце вашите близки, ще ви представим няколко идеи за коледни подаръци. Нашите предложения обещават повече удоволствия и по-малко стрес, а и безспорно имат своите ползи да здравето.

За него – широки хоризонти

d
iStock/ Getty images/ Freepik

Приятел, любим или роднина – предстои му година, в която да се наслади на красотата на планините ни, независимо от сезона. Ако е от мързеливците, трябва да го убедите само веднъж, а за останалото ще се погрижат гледката от планинските върхове, чистият въздух и вашият подарък - подходяща спортна екипировка за планински преходи -  удобни обувки, аутдор панталон и олекотено яке, което хем държи топло, хем пази от вятър, че и от дъжд.

За нея – разпускане по женски

Тук предложението ни е за ваучер за онези едноседмични неустоими ритрийт програми и лагери на плажа или сред горски поляни, далеч от града и всякакви проблеми, ангажименти и задачи, където момичетата правят йога, пият билков чай и общуват пълноценно, най-вече със себе си. Под секрет ще ви кажем, че няма съвременна жена, която да не мечтае тайно за такова бягство.

За детето – движение

iStock/ Getty images/ Freepik

Време е детето да остави таблета и да излезе навън, за да тича и играе – както трябва да правят всички деца. Това ще го закали, а то няма да се муси, ако за Коледа му подарите ново колело или кънки…или скейтборд, лонгборд, уейвборд, пениборд. Изненадайте го и създайте в него ново хоби и любов към движението, защото на децата най-важната работа е да растат здрави и силни. Не забравяйте протектори за лактите и колената.

За дома – хигиена

d
Ferratum

Хигиената винаги е била важна, но днес това важи с още по-голяма сила. За дома си изберете нова, модерна, ефективна и тиха прахосмукачка, подочистачка, парочистачка или роботизиран моп и така ще осигурите по-добра защита както за вас, така и за семейството си. Това не изключва измиване на ръцете след всяко излизане навън, но и домът ви ще стане по-чист.
 
За теб – подарък от Ferratum за теб

След голямото пазаруване рядко ни остава възможност да направим подарък и за себе си. Тази година обаче Ferratum ще се погрижи да осигури подаръци за потребителите, които имат активен кредит до 31.12. В зимната си промо кампания Ferratum ще предостави 15 големи награди, които ще се раздадат на лотариен принцип.

d
iStock/ Getty images/ Freepik

Какво ви остава освен да си подарите спокойствие по време на планирането и пазаруването на коледните подаръци и в същото време да участвате в томболата за големите награди. За да се регистрирате в кампанията, трябва да се възползвате от предложенията „Кредит до заплата“ или „Кредит на вноски“. Второто  ще ви даде повече възможности при избора на подаръци, без да правите ненужни компромиси с качеството. С този кредит могат да бъдат изтеглени суми до 6000 лв., а срокът на погасяването му е до 18 месеца. И още  нещо, което никак не е за изпускане – първият „Кредит до заплата“ от Ferratum е с 0% лихва. В случай, че сумата, която ви трябва, за да допълните коледния бюджет, е по-малка, с със заема до заплата от Ferratum теглите до 1000 лв., а сроковете за връщане са гъвкави и съобразени с вашите възможности и нужди. 

Кампанията продължава до 31.12.2021 г. В нея може да участва всеки клиент на компанията с активен кредит в рамките на промо периода. За тази цел трябва да попълни регистрационна формa за участие на сайта и да стиска палци да спечели една от 15-те големи награди: 3 смарт телевизора, 1 PlayStation 5, 3 прахосмукачки-робот, 3 смартфона iPhone 13 PRO и 5 безвъзмездни кредита за суми до 6000 лв., които вече са били усвоени от клиента (при спечелване на тази награда остатъкът от активния кредит на клиента към датата на спечелване, както и всички дължими суми по съответния кредит, се опрощават и вземането се счита за погасено от деня на потвърждение, че спечелилият приема наградата).
Тегленето на печелившите ще е на 05.01.2022 г. Веднага след това имената им ще бъдат обявени сайта на компанията.