22% от жените не могат да живеят без шоколад
22% от жените не могат да живеят без шоколад / снимка: sxc.hu

22% от жените споделят, че шоколадът е нещото, без което не могат да си представят живота, показва ново проучване на 2000 представителки на нежния пол.

Алкохолът, сексът и шоколадът са трите неща, без които хората не могат. След тях се нарежда кафето, което също е сред нещата, които са жизнено необходими за голяма част от представителите и на двата пола.

Участниците в експеримента били помолени да се откажат от тези четири неща за един месец. Всеки пети мъж признава, че сексът е най-трудното нещо, от което се отказал за 30 дни. Същото отговорили едва 9% от дамите, предава БГНЕС.

За нежната половина от човечеството е много по-важен шоколадът - 22%, които издържали най-трудно без какаовото лакомство. 59% от силния пол били единодушни, че жените няма да изпитат никаква трудност да се откажат от интимните удоволствия за един месец. Само 5% от момичетата смятали, че мъжете няма да усетят липсата на секс.

Интересен факт е, че най-лесно хората могат да се откажат от алкохола през януари, след като си обещаят на Нова година да намалят пиенето.