13 вида секс, които всяка двойка трябва да опита
13 вида секс, които всяка двойка трябва да опита / снимка: shc.hu

Всяка двойка трябва да се опитва да променя сексуалните практики, за да избегне еднообразието. Сексуалното експериментиране поддържа връзката в добро състояние и помага на партньорите да станат по-близки. "Your Tango" предлага няколко вида секс, които не трябва да бъдат пропускани.

Ваканционен секс. Ако вие и вашият партньор имате няколко свободни дни, възползвайте се от това, "за да се скриете" под чаршафите. Великденската, Коледната и новогодишната ваканция са идеални, за да прекарате няколко дни сами в леглото. Освен това, сексът по време на отпуск ще повлияе благотворно на вашите взаимоотношения.

Какво по-хубаво може да има от секс с цел помиряване? Всяка двойка има определени различия, които може да бъдат изгладени лесно чрез секс. Животински секс. Оставете срама настрана и освободете "животното" в себе си. Дори не може да си представите резултата. Ако имате необходимата настройка, започнете като "разкъсате" дрехите на партньора си, а останалото ще дойде от само себе си.

Понякога чувствате нуждата от нещо обикновено, познато и удовлетворяващо. Удобният секс е решението за вас. Това е начин да предложите любов и да помогнете на партньора си след тежък ден, прекаран в службата.

Секс на скришно място. Ако се намирате на скучна среща, добавете малко забавление и се усамотете с партньора си на някое по-скрито място, където да правите секс. Рискът от това да бъдете заловени, увеличава удоволствието и именно това ще ви накара да харесате тези срещи.

Всеки човек има сексуални фантазии. Ако вие и партньорът ви се чувствате комфортно с това, няма причина да не го приложите на практика. Изхождайки от идеята, че сексуалните фантазии не са много извратени, вие и партньорът ви можете да ги реализирате без проблеми.

Когато сте притиснати от времето, може да се обърнете към бързия секс. Условието е да сте сигурни, че и вашият партньор иска същото. Ако партньорът ви приеме да прави секс само заради вас, отношенията ви може да пострадат.

Вечерта след дълъг работен ден е идеална за романтичен секс. Това означава, че трябва да се радвате на всеки момент, прекаран с партньора ви и да акцентирате върху емоционалната страна. Музиката, парфюмираните свещи и банята с пяна може да направят чудеса.

Секс в целия дом. Спонтанността може да направи чудеса в една връзка. Любимата ви мисли да пере тази вечер? Изненадайте я със секс върху пералнята.

Сексът на открито може да бъде забавен и животворен. За да нямате проблеми със закона, помислете кога и къде правите секс на открито.

Постарайте се поне един път седмично да пробвате нова сексуална поза. По този начин ще имате нови усещания и ще разберете какво иска вашият партньор.

Секс-маратон. Когато времето е лошо, печелите от възможността да прекарате цял ден в леглото заедно с партньора си. (БГНЕС)