$1000 бакшиш получи доставчикът на пица на Оскарите (ВИДЕО)
$1000 бакшиш получи доставчикът на пица на Оскарите (ВИДЕО) / Guliver/Getty Images

Водещата на церемонията по връчването на наградите Оскар Елън ДеДженеръс съвсем справедливо награди доставчика на три големи пици, сервирани на гладните холивудски звезди в театър "Долби".

Едгар Мартиросиян - доставчикът на пиците от Big Mama`s and Papa`s Pizzeria до театър "Долби", получи бакшиш от 1000 долара ден след церемонията от Елън ДеДженеръс, която поръча пицата.

Парите за щедрия бакшиш бяха събрани от холивудски звезди, сред които Брад Пит, Харви Уайнстийн, Кевин Спейси и самата Елън.

Едгар, който е съсобственик на пицарията Big Mama`s and Papa`s Pizzeria, призна, че въобще не е подозирал, че ще поднася пици на Брад Пит и Дженифър Лорънс. През цялото време той си мислел, че пиците са за хората зад кулисите.

Церемонията по раздаване на 86-ите награди Оскар в снимки

"Бях шокиран! Не подозирах, че ще ми се случи нещо подобно. Наистина беше щуро", разказва Едгар и уточнява, че срещата му с Джулия Робъртс е била върхът на сладоледа. "Тя е любимата ми жена мечта. Гледал съм всички нейни филми още докато живеех в Москва и наистина беше страшно вълнуващо, че дойде денят, в който аз й доставих пица".

След церемонията по раздаването на Оскарите в пицарията Big Mama`s and Papa`s Pizzeria няма свободни места, отбелязва БГНЕС.

По червения килим на 86-ите награди Оскар

Сред звездите, които си похапнаха от вкусните пици бяха Харисън Форд, Мерил Стрийп, Кевин Спейси, Чиуетел Еджиофор и други. След това обаче камерите показаха как Елън ДеДженеръс как събира пари за бакшиш от публиката в огромната шапка и въздишката на Сандра Бълок, че няма пари за бакшиш.