10 000 души на концерта на Кайли
10 000 души на концерта на Кайли / netinfo

Просто WOW! Това е единственото, което можем да изтръгнем от прегракналите си от викане гърла след невероятното шоу, което най-страхотната Showgirl изнесе на стадион „Локомотив” в София.

 Доживяхме да видим звезда от такъв ранг и по нашите земи – се чуваха отвсякъде мнения на почитатели на поп културата. За жалост, стадионът не бе еквивалентно пълен на невероятния талант и ентусиазъм, който поп дивата вложи в представянето си. За сметка на това най-заклетите фенове на изпълнителката, по последни данни – около 10 000, съдействаха за това атмосферата на партито да наподобява доволно тази на Уембли.

С типичната за звезда „точност” Кайли закъсня за появата си с около 50 минути. Познайте дали й се разсърдихме... Дори и най-изнервените посетители на събитието, тъпчещи вече бившата трева на стадион „Локомотив”, веднага простиха звездната забежка на певицата и запяха в един глас песента Speakerphone, с която Кайли откри шоуто.

В рамките на два часа австралийската поп дива смени седем феноменални сценични тоалета, дело на Жан-Пол Готие, танцувайки неуморно и пеейки най-големите си хитове – Slow, Spinning Around, Love At First Sight, I Believe In You, Kids… За съжаление на голяма част от феновете си (както вероятно се досещате – от по-старата генерация), Кайли пропусна да изпълни песни като Confide In Me. The Loco-motion, въпреки че беше особено тематична за мястото на събитието, също бе технично пропусната от звездата (Кайли, благодарим ти за това!).

 Концертът завърши с I Should Be So Lucky, каквито със сигурност се чувстваха всички на стадиона, след като звездата излезе цели три пъти на бис.

Още снимки от грандиозното шоу на поп дивата вижте в zar.bg