Лято 08 в Албена - старите цени и програми за потентност
Лято 08 в Албена - старите цени и програми за потентност / netinfo

Курортът Албена, който прави изключение на фона на презастроеното ни крайбрежие, ще предлага почивки това лято на миналогодишните цени, обявиха от комплекса. Остават 10-процентните отстъпки за тези, които резервират и платят да края на май.

74% от легловата база е в 3 и 4-звездни хотели. Хит за новия сезон се очертава обогатената програма All inclusive. Тя се предлага в хотел „Калиакра”. Под името Ultra all inclusive се включват освен познатите неща за такъв вид услуга, също и тематични вечери (латиноамерикански, вечер на традиционната българска кухня и др.), кафе и чай в стаите на гостите, специални селекции напитки и деликатеси, безплатен минибар и плодове при настаняването, безжичен интернет. Така курортът се нарежда на шампионското място в предлагането на продукта ”всичко включено в цената”.

През следващите месеци отваря врати и петзвездният хотел на „Албена” – „Фламинго”, който ръководството смята за гордостта на комплекса.

Новост за Лято’08 са и няколко ресторанта с чуждестранна кухня. Банда кубински девойки от групата Hurricane Del Caribes ще съпровождат консумацията на кубински продукти в ресторант „Хавана”. Там всеки ще може да си поръча любимите пури, коктейла „Мохито” и съответните ястия. Доня Партиция ще готви в мексиканския ресторант „Текс Мекс”, в италианския „Ti amo” – ясно какво може да се очаква. За тези, които към дататата на своята отпуска все още не могат да се понасят заради преяждането през зимата е „Зелена ябълка” – много полезна храна, събрана в малко калории. Впрочем зеленчуците и плодовете, педлагани в курорта, са отгледани на място и са екологично чисти и полезни, уверяват от ръководството. Специално внимание препоръчвам да обърнете на смахнат сорт екоябълки с големината на череши, които са особено ароматни. В повечето заведения на „Албена” има оферти за нискокалорични храни, така че който се интересува да не изпитва угризения, че пак се е натъпкал.

Като говорим за калории – още от средата на март отваря врати в центъра на курорта хотел „Добруджа”, известен освен с архитектурата си, но и с всякакви процедури, свързани с отслабване, разкрасяване и други глезотии.

След тяхното прилагане човек се чувства като нов и готов отново да грабне всичикте си мобилни телефони и да започне да върти бизнес делата си. Новост този път е програмата „Кентавър”, която ще привлича мъжката аудитория. Официално се води програма за увеличаване на потентността. Не включва лекарства, а процедури, билкови чайове, масажи и други, които да посъвземат поуморените в групата на 45-годишните, които изведнъж са почувствали спад на иначе демонстрираните свръсили, обясняват предлагащите тези процедури. За дамите остават антицелулолитната терапия, масажите с вулканични камъни, таласотерапията и така нататък.

Мислете, идват празници и едва ли най-забавното е да си стоиш вкъщи, наблюдавайки половинката, която не иска да помръдне, защото все не се е наспал.