Хранителна добавка Попови
Хранителна добавка Попови / netinfo

На депутата Олег Попов жена му продавала допинг. Легалната търговия с опасните медикаменти вървяла гладко, докато журналист не се опитал също да си купи.

Тогава се оказало, че целият свят се е наговорил срещу семейство Попови да ги омаскари, да удари честния депутатин, който бил неудобен заради неравната битка, която водел в защита на българската гора от несправедливи заменки. Какви са тия глупости все космосът да е виновен на кривите депутатски ракети ….

Ако социологическа агенция направи днес експресно проучване за скандала с депутатското семейство Попови, само родата на народния представител ще се върже на твърденията, че планетата се е деформирала до квадрат, за да унищожи имиджа на Олег и съпругата му Евелина.

Госпожа Попова продавала разрешено и честно, мъжът й героично пазел българската гора от набезите на апетитно заменящи и изведнъж с удар под кръста в долапа на госпожата се оказали такива хапчета в шишета, от които бременните жени правят аборт, а мъжете не могат да правят бебета.

Странна работа. Кому толкова попречиха милата продавачка на хранителни добавки и честният народен избраник, че се събра светата инквизиция да ги съди за инак неизвършени грехове от праведници. Някой е подхвърлил ампулите, друг е вкарал с устата на госпожата неизричани думи, а трети е взел цял чувал с пари, за да изложи почтеното семейство в първите дни на общонационалното ни еврочленство. Днес по Дарик депутатът Попов дори се усъмни с чистите помисли на прокуратурата, която похвално бързо се занима с хранително-вкусовата добавка в семейната биография на господин Олег и госпожа Евелина.

Можеше да е смешно, ако не е тъжно, със сигурност обаче е факт, че с поведението си през всичките години от Тато до НАТО народното представителство си изработи физиономията на привилегирован вид бозайник, който се ползва от изобилни привилегии и не се свени да прекрачва законите, които с чужда карта гласува. На депутатите е позволено всичко както на никой друг по нашите ширини и щом се окажат в Ганьовата ситуация на пръдналия - вместо да кажат пардон, се обръщат и посочват с пръст някой друг за миризмата.

Странно, но именно днес, когато се занимаваме с невинната виновност на депутата Попов, съдът се занимава с невинната виновност на депутата Кузов, който се оказа педофил по невнимание и затова се оказаха виновни всички, които го видели да гласува срещу съставянето на последното българско правителство и бързо се наговорили да го съборят, не правителството – него.

Всъщност за депутатите у нас е правило, когато някой извън Народното събрание бива замесен в скандал - размерите да са глобалистични. Тогава по традиция те се изказват, цъкат и се възмущават. Обърне ли се вентилаторът обаче, депутатът винаги облича бяло, за да контрастира на окъпания в мръсно български пейзаж.