Годината на Огнената маймуна: Какво ще ви донесе успех
Годината на Огнената маймуна: Какво ще ви донесе успех / ThinckStock/Getty Images
Годината на Огнената маймуна: Какво ще ви донесе успех
83393
Годината на Огнената маймуна: Какво ще ви донесе успех
  • Годината на Огнената маймуна: Какво ще ви донесе успех

Предстоящата 2016 г. ще бъде годината на Маймуната според китайския зодиакален календар.

Хората под знака на Маймуната са весели, енергични, но и мъдри и интелигентни. Качествата, които ги описват са увереност, харизма, лоялност, находчивост и чувство за лидерство.

Слабостите на маймуните са егоизъм, арогантност, хитрост и неспокойство.

Нумеролог: 2016-а е трудно предвидима година

2016 година е 4713-а китайска година, но започва на 8 февруари. Маймуната е деветият знак от китайския хороскоп. Символът на 2016-а има ексцентричен характер и силна интуиция. Като цяло маймуната е капризна и непредсказуема, действията й са хаотични и се изменят според настроенията.

В годината на Огнената маймуна хората могат да очакват необосновани претенции, критики и взаимни обиди. Маймуната е много изобретателна, в състояние е да защити своите интереси, а нейното основно оръжие е хуморът.

През 2016 хората трябва да се отпуснат, да приемат своенравната "хазяйка" на годината и тя ще им донесе любов и благополучие.

За да се радвате на успех в годината на Огнената маймуна, трябва да се отпуснете и да плавате по течението без паника.

Какво ще ни донесе 2016 година?

Съгласно източния хороскоп, Маймуната обича дома и семейството, затова 2016 г. ще е особено благоприятна за създаване на щастливо семейство, в което да цари любов и разбирателство.

2016 г. ще е година на радости, щастие и много изненади, очаква се да е изпълнена с позитивни събития.

Годината на Маймуната е подходяща и за започване на нови начинания. Дори да има препятствия, те бързо ще бъдат преодолени. Подходящо е и започване на бизнес, но трябва да избирате внимателно своя партньор.

Комбинацията между елемента огън и знака на Маймуната води до много промени във всички сфери на живота, така че накратко - очаквайте неочакваното.

Вижте какво ви вещаят звездите за 2016-а тук