500 евро обезщетение, ако жена ви Ви сложи рога
500 евро обезщетение, ако жена ви Ви сложи рога / netinfo
Холандската застрахователна компания Hullberry Insurance Company предлага покриването на разнообразни рискове, част от които смело биха били обявени за налудничави. Компанията е получила лиценз от регулатора на застрахователния пазар в Германия, предлагайки възможност на жителите на страната да се застраховат срещу отвличане от инопланетяни. Само 12 евро пък струва премията по риск от влизане в затвора... Ето и най-странните рискове, покривани от Hullberry Insurance Company:

Повишаване на цените на бензина

Ако цената на бензина се покачи по време на срока на действие на полицата с над 15%, то на следващите 1 000 литра гориво застраховката покрива разликата. Премията е 19.95 евро на година.

Тръшната врата

Ако сте излезли за малко пред вратата на жилището си и тя е хлопнала внезапно, оставяйки ви без ключове, то компанията ще ви обезщети със сума до 100 евро. Стойността на полицата е 18 евро на година.

Заседнал асансьор

В случай, че заседнете в асансьора, Hullberry ще ви компенсира загубеното време и получения стрес с 75 евро. Стойността на полицата е от 12 до 28 евро на година.

Неуспех в залагания

За страстните почитатели на лотарията, които не изпускат тираж и играят 52 пъти годишно, но все пак не печелят нищо, Hullberry Insurance Company обещава обезщетение в размер на 2 500 евро. Вероятността това да се случи е 1:4900, което е далеч по-добра прогноза от шанса все пак да се спечели джакпота в лотарията, което се оценява с коефициент 1:14 млн. Стойността на полицата за една година е между 12 и 28 евро.

Сух режим

Ако все пак вероятността в страната ви да бъде въведен сух режим, на любителите на чашката ще бъдат изплатени 500 евро и то само срещу 12 – до 28 евро на година.

Похищение от инопланетяни

"Застрахователната премия се изплаща в случай, че застрахованият бъде отвлечен от жители на чужда планета", се посочва в този тип договори. При осъществяването на тази хипотеза, на пострадалия ще бъдат изплатени 5 000 евро. Дребният шрифт под договора посочва, обаче, че пострадалият трябва да представи медицинско свидетелство и документ от авиационните органи. Стойността на полицата отново е между 12 и 28 евро на година.

Без вина в затвора

Който се бои от възможността без вина да бъде осъден и вкаран в затвора може да подпише с компанията договор, според който при сбъдването на това нещастно събитие ще получи компенсация от 500 евро. Стойността на полицата отново е между 12 и 28 евро на година.

Да ви кажат “Не” пред олтара

Разбира се, за човек, който е изигран по този начин в съдбовния момент, компенсация от 100 евро е слаба утеха. Полицата се препоръчва за хора, които не са сигурни в половинките си. Стойност – 12-28 евро на година.

Скрита камера

Hullberry Insurance Company ви предлага възможност да си подарите застрахователна полица, която ще ви защити от снимане със скрита камера. Пострадалият може да получи до 1 000 евро и то само срещу 12-28 евро на година.

Детето не е от вас

Коя е майката – това е достатъчно достоверен и откриваем факт. Кой е бащата – това не винаги е ясно. Тези, които не вярват на половинките си могат да се застраховат от риска да им бъдат сложени рога срещу 12-28 евро, за което ще получат при застрахователно събитие 500 евро. /Insurance.bg