За всички наши теми и видеа до момента, както и предложения за нови, посетете фейсбук страницата ни Бърборани!

Кои са най-ужасните неща, които може една жена да каже на мъжа до себе? Ето кои са репликите, които мъжете най-много мразят да чуват.

1. Трябва да поговорим

Това е фраза, която едновременно плаши, паникьосва и ядосва мъжете. Те веднага заемат отбранителна позиция, когато я чуят и започват да прехвърлят в ума си нещата, с които може да са прегрешили пред половинките си. Стремете се да избягвате тази реплика пред мъжете. Ако искате да поговорите с тях за нещо, просто го кажете.

2. Размерът няма значение

Ако няма значение, просто не повдигайте темата. Все пак и на жените няма да им е приятно да чуят: "В гърдите си се метнала на баща си..., но това няма значение".

3. Тя по-хубава ли е от мен/ Изглеждам ли дебела

Всички знаем, че на това правилен отговор няма. Жените или няма да повярват на всички прекрасни комплименти, с които ги засипят мъжете, или ще се хванат за това колко бавно са им отговорили.

4. Не мога да живея без теб/Обичам те!!!

Това са най-прекрасните думи, но изречени в правилния момент и от точния човек. Мъжете не обичат да ги притискат по отношение на чувствата. Оставете на тях инициативата да покажат първи, че държат на вас и искат да бъдете заедно още дълго време.

5. Това е просто мач, не може ли да го пропуснеш

За почти всички мъже футболът е религия. Само ще го накарате да се чувства зле, ако му вдигате скандали и го карате да избира между вас и футбола. Проявете търпение към неговите любими занимания и спортове. Ще намери време и за вас след това.

А кои са останалите 5 неща, които мъжете мразят да чуват от жените - вижте във видеото