Бойко Борисов
Бойко Борисов / БГНЕС
От утре България трябва да бъде единна. Това коментира Бойко Борисов, след като упражни правото си на вот в родния си град Банкя. Борисов коментира и напрежението между Европейския съюз и Турция.

Бойко Борисов
БГНЕС

"Гласувах за стабилна, предвидима, единна България, защото утре трябва да бъдем толкова единни като нация. Толкова са тежки проблемите на границата и отвъд нея, че да мине днес и от утре нацията да бъде като един човек. Снощи ги размазахме холандците с игра на мача. Поздравявам ги. Българите сме такива - когато ни подценят, ги размазваме", каза Борисов, като направи сравнение със снощния мач на България с Холандия.


 
Той посочи, че много неща го притесняват.
 
"Преди сезираха ЦИК за мои думи, затова днес ще се огранича с това да пожелая на всички успех, да упражним правото си на глас и най-вече от утре народът да бъде единен - това ми е мечтата, това си пожелавам", каза Борисов.

Бойко Борисов
БГНЕС

"Ако днес българите отредят ние да управляваме, следващите дни ще си говорим за Турция доста, много неща трябва да се направят. И от Европа, и от Турция трябва да се направят много неща, много компромиси. Този тон и тези действия са пагубни първо за България. Те са големи държави, ние сме на границата", каза още Бойко Борисов.

Бойко Борисов
БГНЕС


Следете как протичат парламентарните избори и на страницата на Dariknews.bg във Facebook, където можете да споделяте и вашите коментари по темата, както и да сигнализирате за нередности по време на изборния процес.