Николай Цонев: Гласувайте за тези, които ще работят за вас!
Николай Цонев: Гласувайте за тези, които ще работят за вас! / netinfo

Симпатизанти на "Нова Алтернатива"взеха участие в хепънинг в София вчера. Най-малките търсиха и боядисваха великденски яйца. Хората с вкус към екстремните преживявания можеха да опитат каскади с велосипеди под зоркото око на професионалисти. За радост на публиката Деси Добрева изпя едни от най-обичаните от българите песни.

Николай Цонев Гласувайте за тези които ще работят за вас
netinfo

Деси Добрева, която е водач на листата на Нова алтернатива във Варна отдели най-много внимание на малчуганите: "Те са тези, които ще определят нашето утре. Ние от Нова Алтернатива ще се погрижим в България най-после да има справедлива социална политика. Политика, която не просто плаща на изпадналите в нужда, а създава условия за развитие и излизане от системата на социална помощ. Това гарантираме ние, с N 1 в бюлетината."

Николай Цонев Гласувайте за тези които ще работят за вас
netinfo

Николай Цонев, председател на "Нова Алтернатива" и водачите на листите в трите района на София-град - в 24 МИР - д-р Снежана Димитрова, в 25 МИР - Александър Ваклин, 26 МИР - Георги Георгиев - разговаряха с хората по проблемите им и начините за решаването им.

Николай Цонев Гласувайте за тези които ще работят за вас
netinfo

"Обръщам се към всички българи, повярвайте в себе си! Не слушайте тези, които ви говорят, че вашият глас няма значение, че новите партии нямат шанс. Тази теза служи само на ГЕРБ, БСП и ДПС. Ние трябва да ги изпратим в миналото. Повярвайте в себе си и гласувайте за тези, които ще работят за вас. Вярвайте, че важните сте вие. Вие изпращате политиците на работа в Парламента. Вие сваляте политиците, когато ви лъжат и работят само в своя полза. Трябва да имаме смелост, сила и вяра, че можем и ще променим България, за да живеем по-добре. За да се гордеем, че сме държава на успелите и можещите хора. Да рестартираме България на 12 май с "Нова Алтернатива" - номер 1 в бюлетината", призова Николай Цонев.