Неделчо Беронов закрива кампанията си в Благоевград
Неделчо Беронов закрива кампанията си в Благоевград / netinfo

Кандидатите в президентската надпревара не представиха визия за развитието на България и показаха, че се канят да отдалечат страната ни от Европа, това заяви претендентът на десницата за поста на Дондуков 2 Неделчо Беронов на среща с граждани на Дупница.

Десният кандидат за президент се срещна с дупничани в залата на общината в града.

Лъжата, агресията и омразата не могат да бъдат алтернатива на европейското бъдеще, каза пред тях Беронов. По-късно пред жителите на Сандански кандидатът на десницата заяви, че е нужен стремеж към бързо и истинско интегриране на България в ЕС, за да се изравни тя със стандарта и сигурността на европейците. По думите му за това е необходимо и ново правителство.

Той призова всички демократично мислещи българи в неделя да дадат своя глас за промяна. Според Неделчо Беронов не бива наивно да се вярва, че Първанов истински се е променил, че е станал про-натовец и про-европеец. Не бива да се подвеждаме и от крайнодесния екстремизъм на Волен, който ни запраща обратно в годините на Виденов, подчерта Беронов.

Лъжата не е алтернатива на лъжата, каза той и допълни, че страната ни има нужда от нова европейска визия и от държавен глава, който достойно да ни представя в Европа.

Последната среща на десният кандидат за президент Неделчо Беронов в последния ден от кампанията е в 18 часа в Благоевград в зала "Яворов".